web analytics

Waarom vrouwen vaker het outdoor-avontuur

aan moeten gaan.

met Antonette Spaan

Outdoor-Influencer Antonette Spaan (40) maakt voor haar outdoorblogs ‘We12travel’ en Avontuurlijke Vrouwen wandeltochten over de hele wereld, van Alaska tot Nieuw-Zeeland, maar ook dichtbij. Ze was als een van de eersten bezig met dit thema in Nederland voor haar bedrijf We12travel. Ook leidt ze zelf een avontuurlijk leven. Wat deed haar destijds besluiten om digital nomad te worden, locatie-onafhankelijk te werken, maar ook weer terug te keren naar een huisje in Arnhem? Hoe pakte ze dit aan? En hoe leeft ze nu? Hoe gaf de coronatijd haar werk een positieve wending? Hoe gaat ze om met vliegen als reizende blogger? Wat raad ze ons aan? 

Ze praat over haar liefde voor Nieuw-Zeeland, en hoe ze toewerkt naar de langgekoesterde droom om daar een half jaar te wandelen.

Ik vond het ontzettend leuk om met deze stoere like-minded vrouw in gesprek te gaan, we zetten ons beiden in om vrouwen te inspireren vaker het avontuur aan te gaan. Beiden geloven we dat avontuur voor iedereen bereikbaar is, in welke vorm ook. Ook een interessante aflevering voor mannen, trouwens.

In de Avontuurlijk Leven podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen – of mensen die je daartoe inspireren. De podcast is een co-productie van reismagazine en online travel community Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, Columbus Travel editor, oprichter van Alice Goes Wild en docent aan de afdeling toerisme van Breda University of Applied Sciences.

Vind je deze deze podcast inspirerend? Volg ons of abonneer je dan in je podcastapp of volg ons op Spotify. En zou je de link dan ook willen delen met mensen die hem ook interessant kunnen vinden?

Bedankt en avontuurlijke groet! Brigitte