web analytics

De 37-jarige Nederlandse Miriam Lancewood
woont al tien jaar met haar 30-jaar oudere man Peter
in de wildernis van – met name – Nieuw-Zeeland. 

De 37-jarige Nederlandse Miriam Lancewood woont al tien jaar met haar 30-jaar oudere man Peter in de wildernis van – met name – Nieuw-Zeeland. Ze werd bekend door het programma ‘Naar het einde van de wereld’ van Floortje Dessing, en over dat leven scheef ze eerder al de bestseller ‘Mijn Leven in de Wildernis’. Haar nieuwe boek, ‘Liefde in de Wildernis’, gaat onder meer over de keuzes die ze moest maken toen Peter ernstig ziek werd, en hun tochten door Europa en Turkije. 

In dit inspirerende gesprek vertelt Miriam over haar bijzondere leven in de wildernis, en hoe zij en Peter er vrijheid en rust vinden. Ze laat je anders kijken naar de westerse maatschappij, die ze ‘kunstmatig’ vindt en een negatieve impact heeft op ons welzijn, en hoe de wildernis kan helpen met het oplossen van psychische problemen. Ook legt ze uit hoe anders ze tegen tijd en de dood aankijk, en waarom ze als vegetariër toch is gaan jagen. En ze vertelt hoe je ook dichter bij de natuur kunt leven, ook als je niet van plan bent om zelf in de wildernis te wonen.

Lees zeker ook Miriam Lancewood’s boeken ‘Mijn leven in de Wildernis‘ en ‘Liefde in de Wildernis, een tocht op de rand van Leven en dood.’

Deze podcast is een samenwerking van reismagazine en online travel community Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, Columbus Travel editor en oprichter van Alice Goes Wild.

Vind je deze deze podcast inspirerend? Volg ons of abonneer je dan. En zou je de link dan ook willen delen met mensen die hem ook interessant kunnen vinden?

Bedankt en avontuurlijke groet! Brigitte