web analytics

Pak je vrijheid terug
door te werken waar en wanneer je wilt,
met Alex Malone

Avontuurlijk leven begint met avontuurlijk werken. De manier waarop we naar werk kijken moet nodig veranderen, vindt Alex Malone. Ze stond aan de basis van de ‘remote revolution’, ofwel plaatsonafhankelijk werken.

Nadat ze zelf ervaarde hoeveel geluk en vrijheid het reizen en leven op afstand haar bracht, ging Alex werken als digital nomad in een tijd dat dit nog in de kinderschoenen stond. Nu runt ze vanuit haar camper een succesvol platform voor remote werken, ‘Meetings in the Sun‘, waarmee ze mensen helpt meer ownership te krijgen over hun werk, tijd en energie. Door o.a. aan te sluiten bij je eigen ritme, op de plek die bij je past, krijg je meer vrijheid en balans in je leven, of kun je dingen doen die je leuk vindt, zoals meer reizen of tijd met je gezin. In de podcast geeft ze alvast wat tips en inzichten.

We praten over haar missie, haar ‘remote revolution’ en haar  ambitie om de wereld van werken te veranderen. En over het leven buiten de comfortzone. Ze vertelt ook over haar goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken, en deelt haar kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

Luister naar deze inspirerende sleurbestrijder en kijkt nooit meer hetzelfde naar je 9-tot-5 baan.

  • De Instagrampagina van Meetings in The Sun vindt je hier
  • De Instagrampagina van Alex Malone vindt je hier

In de Avontuurlijk Leven podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen – of mensen die je daartoe inspireren. De podcast is een co-productie van reismagazine en online travel community Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, Columbus Travel editor, oprichter van Alice Goes Wild en docent aan de afdeling toerisme van Breda University of Applied Sciences.

Vind je deze deze podcast inspirerend? Volg ons of abonneer je dan in je podcastapp of volg ons op Spotify. En zou je de link dan ook willen delen met mensen die hem ook interessant kunnen vinden?

Bedankt en avontuurlijke groet! Brigitte