web analytics
Masterclass ‘Storytelling Avontuur'
- 7 ideeën om magie in je teksten te brengen -
Super tof dat je belangstelling hebt voor mijn Masterclass ‘Storytelling Avontuur. 7 ideeën om magie in je teksten te brengen’. Hopelijk is het het begin van een nieuw avontuur voor je, ook in je werk. Want daar leent storytelling zich ook goed voor.

Toen ik zelf mijn zoektocht naar meer avontuur in mijn leven begon en daar een boek over schreef, besloot ik niet als een feitenboek te schrijven, maar als verhaal. Zo werd ‘Waar is het avontuur? Zoektocht naar een avontuurlijk leven’ een bestseller, want verhalen raken en inspireren mensen. Het kreeg bizar veel publiciteit in Nederland en België, van de nationale kanten en magazines tot de tv.

Overigens zie ik avontuur heel breed: het gaat vooral over de ontdekkingstocht in je werk en dagelijks leven. In het boek lees je hoe je een avontuurlijkere mindset krijgt, moediger wordt en daadwerkelijk stappen onderneemt – perfect voor ondernemers en schrijvers.

Ik besteed veel aandacht aan storytelling, er zit zelfs een illustratie van een bekend model van universeel storytelling in…

Kijk in je mail om de gratis masterclass te bekijken!

(dit duurt enkele minuten)
Mocht je het leuk vinden om nu al aan de slag te gaan, dan heb ik hieronder nog twee leuke workshops voor je.

Avontuurlijke groet,

 

Brigitte Ars

Ps Luister zeker ook naar mijn Avontuurlijk Leven podcast

 

Reviews:

“Levensveranderend en inspirerend” – Anne van K.

“Dit fantastische boek zou niet misstaan in mijn gelukskastje, maar ik hou het nog even heel dicht bij me” – Liefbrief.nl

Avontuurlijke Workshops in de Natuur

Bushcraft weekend - unplugged outdoor - Honeyguide - ©Yalou van der Heijden - Wearetheearth (56)
Storytelling- en Schrijfavontuur Live workshop

Op vrijdag 1 november organiseer ik een live Workshop Storytellingavontuur. We gaan dan aan de slag om jou daadwerkelijk betere verhalen te laten schrijven en een echte storyteller van je te maken, deels in het prachtige Mastbos in Breda, want in de natuur zijn we het meest geïnspireerd.

Doe je mee?

Datum: vrijdag 1 november
Locatie: Houten Huys, Galder (bij Breda)
Tijd: 10:00 – 17:00u
Kosten: €195 (excl. BTW)

Out-in-het Bos

Mocht je eerder al iets willen doen om meer bezieling te krijgen in je werk en in je leven: Laat het bos je inspireren en het avontuur in je aanwakkeren! Doe mee aan de Out-in-het Bos workshop die je out-of-the-box neemt in het Bredase Mastbos. Het is een wasstraat voor je geest waarbij ik onder andere werk met Shinrin Yoku, zodat je lekker relaxed bent voor het weekend en de week van je hebt afgeschud.

Datum: vrijdag 13 september
Locatie: Mastbos, Breda
Tijd: 15:00 – 18:00u
Kosten: €47 (excl. BTW)