web analytics

Waarom dit nieuwe avontuur?
Introductie door host Brigitte Ars

In deze eerste aflevering van de Avontuurlijk Leven Podcast vertelt host Brigitte Ars waarom ze met dit nieuwe avontuur is gestart. Omdat ze in de kracht van avonturen gelooft, wat voor avontuur ook. Omdat dat je als je buiten je comfortzone treedt, patronen doorbreekt en een avontuurlijke mindset hebt, een bijzonderder, creatiever, intenser, leuker en wijzer leven leidt. En omdat iedereen de held in zijn eigen verhaal kan zijn en het verschil kan maken in de wereld.

In deze introductieaflevering legt ze uit wat je kunt verwachten en wat voor mensen ze uit gaat nodigen: avontuurlijke denkers en experts. Ook vertelt ze haar eigen achtergrondverhaal, waarom ze al zes jaar op zoek is naar de betekenis van avontuur en avontuurlijk leven, en waarom ze met de podcast gestart is.

Deze podcast is een samenwerking met Columbus Travel Magazine, de grootste travel community van Nederland. Host Brigitte Ars is in het dagelijks leven journalist, auteur van meerdere non-fictieboeken, Columbus Travel-redacteur, trainer en part-time docent aan Breda University (toerisme). Daarnaast runt ze het snel groeiende platform/online magazine ‘Alice goes Wild‘ dat volgers inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Je vindt er ideeën voor avonturen, maar ook artikelen over avontuurlijke mindset.