web analytics

Workshop ‘Adventure Quest’ dag 

vrijdag 13 mei 2022 – 1-daagse workshop

Wat is jouw avontuur? Een verrassende en uitdagende dag, met een informeel karakter, die loopt als een spannend avonturenboek en deels binnen, deels buiten plaatsvindt.

Ga op persoonlijke ontdekkingstocht (ook aan de hand van een beetje theorie), ontmoet andere avontuurlijk vrouwen en laat je inspireren door anderen. Je denkt na over het avontuur in jouw leven, jouw verhaal, wat je wilt doen. Hoe kun je een avontuurlijker leven leiden? Hoe kun je groeien en leren, en impact krijgen op jezelf, je omgeving? En wat houdt je tegen? Over omgaan met imperfectie, controle en angst. Over onzekerheid en veerkracht.

Ervaar de kracht van de groep en natuur op een avontuurlijke manier, de kracht van narratief coachen, en ga geïnspireerd naar huis met een concreet idee of richting, en een plan over wat de volgende stap in je leven kan zijn.

Een deel van de workshop vindt plaats in het prachtige oude Mastbos bij Breda. Neem je wandelschoenen dus maar mee!

Trainer: Brigitte Ars is oprichter van ‘Alice goes Wild’, ‘avontuurexpert’ en trainer/coach/ docent, o.a. aan Breda University of Applied Sciences.

De locatie: Galder, Breda (ook te bereiken per openbaar vervoer)
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 12.

Prijs is 99 euro, inclusief lunch. 10.00-16.00u.

Aanbeveling:

“In een paar uur tijd laat Brigitte je nadenken over de grote en kleine avonturen in het leven. Een droom, een stip op de horizon krijgt zomaar opeens letterlijk en figuurlijk vorm. Natuurlijk, je moet het zelf waarmaken, maar deze dag gaf handvatten en inzichten om ook daadwerkelijk je avontuur aan te gaan. En dat alles op een fijne locatie in een prachtige omgeving, in goed gezelschap met mooie verhalen.”

Brigitte Rijshouwer

Klik hier voor de voorwaarden die gelden voor alle boekingen van workshops of andere cursussen die aangeboden worden door Alicegoeswild.nl.

Wildernis in nederland

Aanmelden workshop

[paytium name="Inschrijving" description="workshop 'adventure quest dag'" button_label="Bestellen"] [paytium_field type="label" label="Workshop 'adventure quest dag' - 13 mei 2022" amount="99" tax="21" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" /] [paytium_field type="name" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Adres" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Postcode" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Plaatsnaam" required="true" /] [paytium_total /] [paytium_field type="terms" label="Ik ga akkoord met de voorwaarden van Alice goes Wild." link="https://www.alicegoeswild.nl/annuleringsvoorwaarden/" required="true" /] [/paytium]