web analytics

Soloaflevering: 7 ideeën voor
meer avontuur in je drukke leven

Heb jij ook zo’n leven vol verplichtingen, en het idee dat je altijd maar geleefd wordt? Of heb je een gezin en merk je dat je niet meer aan avontuur toekomt, dat het altijd druk is? In deze speciale soloaflevering geef ik zeven ideeën hoe je het avontuur in je leven kunt terugveroveren – ook in je dagelijks leven.

Luister zeker ook naar de Avontuurlijk Leven podcast-afleveringen van Tim Voors en Stephanie Pander die qua inhoud aansluiten op deze podcast.

In deze Podcast verwijs ik o.a. naar Campspace, het Columbus magazine ‘In Eigen Land’ en de gratis download van microavonturen op Alice goes Wild.

In de Avontuurlijk Leven podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen – of mensen die je daartoe inspireren. De podcast is een co-productie van reismagazine en online travel community Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, Columbus Travel editor, oprichter van Alice Goes Wild en docent aan de afdeling toerisme van Breda University of Applied Sciences.

Vind je deze deze podcast inspirerend? Volg ons of abonneer je dan in je podcastapp of volg ons op Spotify. En zou je de link dan ook willen delen met mensen die hem ook interessant kunnen vinden?

Bedankt en avontuurlijke groet!

Brigitte